ORGANİK ÜRÜNLER

ORGANİK ÜRÜNLER "Artvinin Organik Ve Yöresel Ürünlerini Ramazan Sofralarına Taşıyoruz"

Bu haber 17387 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Artvin Kültür Ve Turizm Evi Ramazan Ayı Arifesinde Tüm Artvinliler İçin Yöresel, Organik Ürünlerini Ramazan Sofralarına Taşıyor. 

Artvin Kültür Ve Turizm Evi ramazanda iftar ve sahur öğünlerinde Artvinlilere yöresel ve organik ürünler konusundaki etkinliğini sürdürmeye bu yılda devam ediyor. Ramazan ayı boyunca Artvin eşsiz yerel ve organik ürünlerine bir telefonla ulaşabilmek mümkün olacak. Alışveriş yapmak isteyen Artvinli hemşerilerimiz organik ve yerel market ürünlerini telefonla sipariş vererek veya pandemi kuralları çerçevesine uymak kaydıyla yerimizden gelip alabilecekler.

Artvin’in yöresel lezzetleri olan kahvaltılık çeşitlerinden kaşar peyniri, Yusufeli zeytini, bal çeşitleri, kavurma, koleti peyniri, göğermiş peyniri, tereyağı, dut pestili, köme, cevizli köme, pekmez, kaymak, dut kurusu, zeytinyağı, ev turşusu, ceviz, Hopa çayı, kuymak peyniri, fasulye vb. çeşit çeşit ürünler etiket fiyatı üzerinden satılacak.

Artvinin yöresel ve organik ürünleri Ramazan sofralarının baştacı oluyor. Bu ürünlere sahip olmak isteyen tüm Artvinli hemşerilerimiz aşağıdaki adreten gelip alışverişlerini yapabilir, sipariş hattından alabilirler.

İstanbul Artvin Kültür Turizm Evi 
Feyzullah Mah. Aydınlar Sok. Afacan İş Merkezi. No:2 D:4 
Maltepe/İstanbul  
Sipariş Hattı: +909 850 303 81 34 / +90 532 255 00 78 / +90 534 298 39 85  
WhatsApp: +90 534 298 39 85  

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1