ARTVİNLİ ÜNLÜLER Zafer Kalfa “Oyuncu, Dizi Oyuncusu, Sanatçı”

ARTVİNLİ ÜNLÜLER Zafer Kalfa “Oyuncu, Dizi Oyuncusu, Sanatçı”

Bu haber 34431 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Tiyatro ve Dizi Oyuncusu Zafer Kalfa 1982 Yılında Artvin’in Borçka İlçesi’nde Doğdu. 

1982 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu Zafer Kalfa aslen Artvin, Borçka’lıdır. Boyu 1.80 cm, kilosu ise 81’dir. 2008 senesinde medya dünyasına giriş yapmıştır. Borçka Şehit Savaş Gedik Lisesi’nden mezun olan başarılı oyuncu, Çolpan İlhan Özel Eğitim Tiyatro eğitimi (Ses, nefes, diksiyon, tiyatro dili, oyunculuk, toplu oyunculuk, doğaçlama, monolog, drama) eğitimleri almıştır.

Özellikle en son rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinde canlandırdığı İsa karakteri ile büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Dizide Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Kenan Çoban, deniz Çakır ve Sanem Çelik gibi isimlerde rol almıştır.

Kalfa’nın yetenekleri arasında Karadeniz ve Trakya Şivesi, At Binme, Araç Kullanma, Atıcılık, Kılıç Kalkan, Futbol, Voleybol, Masa Tenisi ve Bilardo geliyor. Zafer Kalfa Lazca, Gürcüce ve Hemşince bilmektedir.

Kalfa’nın oynadığı sinema ve diziler;

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bizim Hikâye, Bir Yastıkta Kocayalım, Elif, O Hayat Benim, Eve Dönüş, Karadayı, Kaçak, Kızıl Elma, Med Cezir, Arka Sokaklar, Kardeş Payı, Eski Hikâye, Yalan Dünya, Ustura Kemal, Bir Çocuk Sevdim, Kanıt, Aşk-ı Memnu, Kahireli Palas, Hicran Yarası, Saatler İstanbul’u Gösterdiğinde, Uçurum, Gazi, Geniş Aile, Akasya Durağı.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1