ARTVİNDEN YETİŞENLER Şule Türker    “Yazar, Romancı, Gazeteci, Kişisel Gelişim Uzmanı”

ARTVİNDEN YETİŞENLER Şule Türker “Yazar, Romancı, Gazeteci, Kişisel Gelişim Uzmanı”

Bu haber 30432 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Yazar, Gazeteci, Kişisel Gelişim Uzmanı Şule Türker Artvin’de Doğdu.

Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Evimiz Üç Oda Bir Kışla, Vatansız Asker Napoleon olarak sayılabilir.

Şule Türker kitapları; Destek Yayınları, Etkin Yayınevi aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.
Şule Türker tarafından yazılan son kitap “Vatansız Asker Napoleon", Etkin Yayınevi tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.

Türker, Gazeteciliğe 1992 yılında Sabah Gazetesi'nde başladı. 2002'deki kuruluşundan Ekim 2018'de kapatılana kadar Vatan Gazetesi'nde yönetici olarak çalıştı. Yaşam Koçluğu, İlişki ve Evlilik Danışmanlığı, EFT ve NLP, Nefes Koçluğu sertifikaları sahibidir.

Şule Türker Gazeteciliğe Sabah Gazetesi’nde başladı. Kültür sanat, çevre, turizm alanlarında haberler ve röportajlar yaptı. Sabah Ankara gazetesi çıkmaya başladığında buranın başına getirildi. Ankara ekinin editörlüğünün yanı sıra yine burada köşe yazıları yazdı.

1992 yılından 2000 yılına kadar Sabah Gazetesi’nde Muhabir, Yazar ve Yönetici olarak görev yaptı. 2000-2014 yıllarında Vatan Gazetesi’nde Haber Müdürü olarak çalıştı. 2016 yılında 5 ay süreyle Dünya Kitle İletişim Araştırma Vakfı’nda Medya Koordinatörü olarak görev yaptı. Türker 2017 yılına gelindiğinde Atış Fuarcılık A.Ş’ de 2 ay süreli Medya Koordinatörü olarak görevde bulundu. 2017 yılından bu yana Medya organizasyon ve yayıncılık üzerine gerçek ve tüzel kişilere danışmanlık yapıyor. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1