İÇİMİZDEN BİRİ Osman Bekaroğlu “Zonguldak Artvinliler Derneği Başkanı”

İÇİMİZDEN BİRİ Osman Bekaroğlu “Zonguldak Artvinliler Derneği Başkanı”

Bu haber 10313 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Osman Bekaroğlu 1953 yılında Artvin Hopa’nın Çamlıköy’de Dünyaya Gelmiştir. Devlet görevlerinden sonra “Zonguldak Artvinliler Derneği” Başkanıdır.

Osman Bekaroğlu Artvinli olup Türk Telekom İnsan Kaynakları Müdürü olarak devlette çalıştı. Zonguldak İl tarım Müdürlüğü’nde Sivil Savunma Uzmanı olarak görevde bulundu. Artvin’de çıkarılan 08 ve Atabarı Dergilerinin temsilcisi oldu. Uzun yıllar PTT’de eğitim uzmanı olarak görev yaptı. 

Bekaroğlu 2003-2007 yılları arasında Bülent Ecevit ÜniversitesiMuhasebe Bölümü’nü iyi derecede bitirdi. Aynı yıllar Karaelmas Üniversitesi Muhasebe Ve İşletme Yönetimi Bölümü’nü iyi dereceyle bitirdi. Devletin bazı kademelerinde yöneticilik yaptı. 

İki çocuk babası olan Bekaroğlu, kızıyla da aynı okulda, aynı dönemi paylaştı. Bekaroğlu; “Ne kadar Artvinliysem, o kadar Zonguldaklıyım; ne kadar Zonguldaklıysam, o kadar Artvinliyim” diyerek emeğin başkentinde yaşamaktan mutlu olduğunu  da belirtmekten geçemiyor. 

Zonguldak Artvinliler Derneği Başkanlığını yürüten Bekaroğlu dernek çalışmaları konusunda yaptığı açıklamada: “-Derneğimiz 1992’de kuruldu. O günden beri derneğimizde görev yapmaktan çok mutluyum. Bugüne kadar sosyal ve kültürel konulara önemli çalışmalarımız oldu. Gelenek ve göreneklerimizi bu dernek aracılığıyla Zonguldak’taki hemşerilerimizle paylaşmaktan oldukça mutluluk duyuyoruz. Zonguldak’taki hemşerilerimiz mütevazi bir yaşam içindedirler. Kendi emekleri ile geçinmekte, memur, işçi, bürokrat, esnaf olarak çalışmaktadırlar. İlde hemen her yerde karşınıza mutlaka bir Artvinli çıkar. Şunu övünçle söyleyebilirim ki Artvinliler Zonguldak’ta sevilen, saygı gören önemli bir kitle konumundadırlar.” İfadelerine yer veriyor. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1