Artvin Doğal ve Organik Ürünleri Sofralarınızda!

Artvin Doğal ve Organik Ürünleri Sofralarınızda!

Bu haber 10157 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

"Artvin Lezzetleri Sofralarınızda!" sloganıyla yörenin organik ürünleri Artvin'den İstanbul'a  ve Artvinlilerin sofralarına misafir oluyor!

Artvin Kültür Turizm Evi tarafından öncelikli amaç olarak  emeği ve doğayı değersizleştiren devlet ve sermayenin tükettiği kolektif bilinci, üretim aşamasında yeniden diriltmek, dayanışmayı sağlamak ve doğayı koruyarak insanları sağlıklı gıdayla buluşturuyoruz. 

Derneğimiz yöremizin en doğal ve kaliteli ürünlerini hemşerilerimizin tüketmesini sağlamayı ön planda tutarken  ilk hedefimiz ise bu ürünleri birinci elden üreticiden toplayıp saygıdeğer hemşerilerimizle buluşturmayı amaçlamaktadır.

İnsan ve sağlıklı gıdalarda önemli yer tutan organik ve doğal ürünleri "Doğadan Sofralarınıza Gelen Lezzet" felsefesinin bizler için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Sizlere sunduğumuz her organik ürün kendi yetiştiği bölgesinden sipariş usulü ile talepte bulunulup bizlere, dolayısıyla sizlerin sofralarına titizlikle ulaştırılmaktadır.  
"Sağlıklı Bir Gelecek Ancak Sağlıklı Gıdalarla Mümkündür" düşüncesiyle hareket eden derneğimiz Artvin'de yetişen farklı ürünleri bir araya getirerek "Hemşeri Memnuniyetl " ilkeleri çerçevesinde siz değerli hemşerilerimize sunmayı misyon edinmektedir.

"En büyük yolculuklar küçük adımlarla başlar" anlayışıyla yola çıktığımız Artvin Organik Tarım Ürünlerinin yaygınlaşmasına ve Artvindeki ekolojik yaşamın doğal seyrine katkıda bulunan bir "sivil toplum kuruluşu" olmaktır. 

Artvin Kültür Turizm Evi'nde satışa sunduğumuz doğal ve organik ürünler arasında; "Gorcolo Peyniri","Kestane Balı","Muhlama Peyniri","Yusufeli Sele Zeytini","Yusufeli Dut Pekmezi","Dut Pestili","Dut Kömesi","Üzüm Kömesi" vb. diğer ürünler bulunuyor.

Sipariş İçin: +90 532 255 00 78

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1