ARTVİNLİ İŞADAMLARI İbrahim Kefeli BİSSE Yönetim Kurulu Başkanı

ARTVİNLİ İŞADAMLARI İbrahim Kefeli BİSSE Yönetim Kurulu Başkanı

Bu haber 10407 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Giyim Sektöründe Yeni Bir Çığır Açan İbrahim Kefeli 1949 Yılında Artvin'de Doğan Başarılı İşadamlarımızdan. 

İşadamı İbrahim Kefeli 1949, Artvin'de doğdu. Evli ve  iki kız çocuk sahibi bir baba. İstanbula 1962 yılında geldi. 1967 yılında tatlı bir tesadüf eseri şimdi yapmış olduğu işiyle tanıştı. Lise son sınıfa geçtiğinde, üniversiteye gidip gitmeme konusunda hatta liseyi bitirip bitirmeme konusunda bazen kararsızlığa düştüğü anlar oldu. Sonrasında kader bir şekilde onu çekti  ve  kendisini bir gömlek atölyesinin şefi olarak buldu. Kefeli daima bir ideal peşinde koştu. İdealist  kişiliğe sahip kişilerden biri olarak biliniyor.  

Kefeli, bu meslekte   başarılı olacağına inanmış. Ve kendime bir yol çizmek zorunda kalmış. 1976 yılında kendi işini kurduğunda, Türkiyede üretilmeyen bir şey üretmek idealiyle yola çıkmış. 1980'den itibaren kendi markasını yaratma düşüncesi doğmuş. Her şeyi iyice öğrenip, kavraması  gerektiğine inanmış.  Kefeli,70'li yıllarda özellikle Kıbrıs harekatından sonraki dönemler, Türkiye için sıkıntılı dönem geçirdiğine inanarak 1976'dan itibaren kendini hazır hissetmiş. Maddi imkanlarını da kendi yaratmış. Özellikle çok önemli ölçüde piyasa kredisi almayı başararak imalata başlamış.

 Yarattığı "Bisse" felsefesinin  3 ayak üstüne kurulduğunu ifade eden işadamı birinci ayak, kalite ve kalitede daima kendini aşmaktır. İkinci ayak, moda ve trenddir. Üçüncü ayaksa, giyside azami rahatlık, kişinin giydiği giysiyi -ki buna ayakkabı ve gömlek de dahil- bütün kullanılacak ürünlerde bir rahatlığın olması gerektiğini vurgulayan anlayışa sahiptir. 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1