Artvin Yerel Ve Organik Ürünlerini Sofralara Taşıyoruz.

Artvin Yerel Ve Organik Ürünlerini Sofralara Taşıyoruz.

Bu haber 2263 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

İstanbul Maltepe Merkezli Artvin Kültür Turizm Evi Artvin’in yöresel ve yerel lezzetlerini Ramazan ayı süresince % 10 indirimli fiyatlarla sofralarınıza taşıyor.

Artvin Organik ürünler marketimiz önemsediği kurumsal anlayışla değerli hemşerilerimize hizmet vermekten gurur duymaktadır. Marketimizde her türlü koşullarda birlik ruhuyla özlem duyulan her türlü ürün “Kapımızdan Sofralara” düşüncesine değer katarak bu lezzetleri sizlere ulaştırmayı, Türkiye’nin her noktasına iletmeyi bir görev saymıştır.

Artvin eşsiz doğasında pek çok ürün barındırmaktadır. Merkezi Maltepe’de bulunan “Artvin Kültür Turizm Evi” ndeki butik gıda marketimizdeki ürünlerimizle yöresel tatları kapınıza teslim ediyor, sofralarınıza getiriyoruz.

Peynir çeşitlerinden Kafkas arılarının yaptığı ballara, pekmez çeşitlerinden tereyağına, bakliyat çeşitlerinden iftariyeliklere, kahvaltılık çeşitlerine kadar tüm ürünleri Ramazan ayı boyunca % 10 indirimli fiyatlarla hemşerilerimizin hizmetine sunmaktadır. Ürünlerimiz sadece İstanbul veya çevre illerine ulaştırılmakla kalınmayıp Türkiye’nin her şehrinde ikamet eden tüm Artvinlilere sipariş karşılığı kargo ile gönderilme imkânına sahiptir.  

Size sadece bir telefon kadar yakınız. Siparişlerinizi aşağıdaki numaradan verebilirsiniz.

+90 534 298 39 85 

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1