Atilla Altınkaya Hopa Başkan Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

Atilla Altınkaya Hopa Başkan Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

Bu haber 1305 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Artvin’in renkli siması iş insanı Atilla Altınkaya sahaya inerek yapılacak yerel seçimlerde yarışa dâhil olduğunu ifade etti. 

Hopa Ak Parti Belediye Başkan aday adaylığı için başvuran isimlerin yanında yerini aldı. Altınkaya gördüğü yakın ilgi ve desteklerin sonucunda bir gurupla birlikte Hopa Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı İsmail Uzun ve parti yöneticileri ile bir süre görüşerek aday adaylığına ilişkin düşüncelerini açıkladı.

Altınkaya daha sonrasında Artvin Ak Parti İl Başkanlığına giderek İl Başkanı Fatih Tahtalı ile bir araya geldi. Hopa Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunarak gerekli evrakları teslim etti. İl Başkanı Fatih Tahtalı Altınkaya’ya teşekkürlerini ileterek başarılar diledi.

Renkli kişiliği, güler yüzlülüğü ile bilinen Atilla Altınkaya adaylığı konusunda açıklamada bulunarak bütün vizyon ve birikimini Hopa için kullanacağını, Hopa’nın kendisi için bir sevda olduğunu, bugüne kadar Hopa’ya hizmette bulunan herkese minnet duyduğunu ifade etti.

Altınkaya sözlerini şöyle sürdürdü; “Hopa her zaman kendinden söz ettiren bir ilçe olmuştur. Kendim ve ekibime güveniyorum. İddialı geliyoruz. Her alanda her hizmette Hopa Belediyesi olarak dokunamadığımız hizmet alanı kalmayacaktır. Hopa adından söz ettiren, vizyoner projelerle birçok ili geride bırakan bir ilçe olacaktır”

Atilla Altınkaya sözlerini şöyle noktaladı; “Hükümetin desteğini mutlaka arkamıza alacağız. Devletin tecrübesi oldukça yüksek. Artvin’in en büyük şansı olan eski bakanımız Faruk Çelik’in engin deneyim ve tecrübeleriyle yola çıkarak başaramayacağımız hiçbir iş olmayacaktır. Önemli olan Hopa’nın kazanmasıdır.”

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1