Hopa'da Beklenen İsim Adaylığını Açıkladı

Hopa'da Beklenen İsim Adaylığını Açıkladı

Bu haber 1416 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Artvin Hopaspor Kulüp Başkanı Lütfü Kolçak görevinden istifa ederek AK Parti Hopa Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. 


Artvin siyasetinde hareketli günler yaşanırken, birçok önemli isim Artvin Merkez ve ilçelerde siyasi partilere müracaat yaparak belediye başkan aday adaylıklarını açıklamaya başladı. Hopa ilçemizde adı bir süredir AK Parti'den Hopa Belediye Başkan aday adaylığı için geçen ve Hopa'da beklenen isim olarak nitelendirilen Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Lütfü Kolçak, AK Parti'den Hopa Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

bir çok önemli sivil toplum kuruluşlarında bulunan 2022 yılından itibaren de Artvin Hopaspor Kulüp Başkanlığını başarıyla yürüten Lütfü Kolçak, aynı başarıyı şimdi de siyasette sağlayabilme adına yola çıktı. Hopa’yı çok iyi tanıyan, ilçede ve Artvin dışında da tanınan ve bilinen güçlü bir sima olan Kolçak'ın aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirmesi ile birlikte AK Parti Hopa belediye başkanlığı adaylık sürecinde daha renkli ve çekişmeli bir sürecin yaşanması bekleniyor.

Artvin Hopaspor Kulüp Başkanı Lütfü Kolçak, yaptığı kısa açıklamada, bir süredir AK Parti'den Hopa Belediye Başkan adaylığını düşündüğünü ifade ederek Hopa ilçesini daha da ileriye taşıyabilmek, yeni bir vizyon çizmek ve ilçede arzulanan ve istenilen yatırımları ilçeye kazandırmak ve de Hopa halkının belediyecilik hizmetlerinden daha fazla yararlanması adına aday olduğunu belirterek ilerleyen günlerde düzenleyeceği basın toplantıları ve çalışmalar ile daha geniş açıklamalarda bulunacağını ifade etti. Hopa sevdalısı bir kişiliğe sahip olduğunu ve bugüne kadar bu anlamda önemli çalışmalara imza atmış bir kişi olduğunun altını çizen Lütfü Kolçak, Hopa'yı iyi bilen ve tanıyan bir kişilik olduğunu ve ilçenin sorunlarının çözümleri noktasında da bilgi, birikim ve deneyimleri ile kendisine güvendiğini de sözlerine ekledi.

Daha önce Artvin Hizmet Vakfı üyeliği, Çoruh Vadisi Borçkalılar Derneği’nde yöneticilik, Hemşinliler Hizmet Vakfı Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyeliği, TFF 2023-2024 sezonu 2.ve 3.ligler dernek yöneticiliği yapan Lütfü Kolçak, 2021-2022 sezonu Artvin Hopaspor Kulüp başkan vekilliği görevini yürüttükten sonra 2022 yılından beri Artvin Hopaspor Kulüp başkanlığı görevlerinde bulunmaktaydı.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1