Naime Hocayı Ebediyete Uğurladık..

Naime Hocayı Ebediyete Uğurladık..

Bu haber 799 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Emekli öğretmen Naime Genç 86 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Naime Genç, 1981 yılından beri hastalanıncaya kadar 49 yıl boyunca her 24 Kasım öğretmenler öğretmenler gününde emekli öğretmenlerle bir araya gelerek  etkinlikler gerçekleştiriyordu.

Naime Genç, emekli kadın öğretmen arkadaşlarıyla bir araya gelerek  İstiklal marşını öğretmen andını okutur, o gün topladıkları gün paraları özellikle ihtiyaç sahibi kız çocuklarının okuması için burs olarak verilirdi.

Naime Genç’in ölüm  haberi dost akraba, Artvin halkı ve  binlerce öğrencileri arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Vefat haberini alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, taziye mesajı yayınladı. Bayraktutan mesajında, “Acımız Büyük... Çok değerli bir Artvin Sevdalısı daha maalesef aramızdan ayrıldı... Artvin'imizin kıymetli ismi, değerli büyüğümüz Naime Genç Öğretmenimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesinin acısını yürekten paylaşıyor, sevenlerine sabırlar diliyorum. Artvin'imizin, tüm öğrencilerinin, hepimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı. 

Artvin aydın, değerli bir insanını saha sonsuzluğa uğurlarken, bir ışığını daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Ruhu şad mekanı cennet olsun! 


ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1