Arhavi’nin En Nezih Mekanlarından Biri “Çerge Bungalov Otel”

Arhavi’nin En Nezih Mekanlarından Biri “Çerge Bungalov Otel”

Bu haber 1252 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Arhavi bölgesindeki Cerge Bungalov, Atatürk Gençlik Parkı ve Arhavi Belediyesi Güngören Halk Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesindedir.

 

Bu otel İkiz Köprü ile 5,2 mi (8,4 km) ve Mencuna Şelalesi ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede kalmaktadır. Çegre Bungalov’da bir bahçeden manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz. Otelde ücretsiz kablosuz İnternet erişimi ve piknik alanı gibi olanaklardan yararlanabiliyorsunuz.

Çegre Bungalov’a yakın gezi yerlerine bu mesafelerde en yakın 0,1 mil ve kilometreye kadar görüntülenmektedir. Atatürk Gençlik Parkı- 5,5 km, İkiz Köprü- 8,4 km, Arhavi Belediyesi Güngören Halk Plajı- 10,8 km, Mençuna Şelalesi- 11,9 km, İstanbul Bazaar Alışveriş Merkezi- 30,1 km, Ardeşen Limanı- 38,9 km, Borçka Karagöl Tabiat Parkı- 43,1 km, Kız Kalesi- 49 km, Sahil Camii- 51,5 km.dir. Bu konuma en yakın büyük havaalanı Batum'dur.

Çerge Bungalov’da  Business_Amenities : Tesis bünyesinde ücretsiz vale park hizmeti mevcuttur.

Yemek: Öğle veya akşam yemeği için otelin restoranına uğrayıp ya da kafe/kafeden atıştırmalıklar alınabiliyor.  Tesiste her gün 09:30 ve öğlen arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Odalar: Klimalı ve LCD televizyonlu 6 odadan birinde kendinizi evinizde hissedeceksiniz. Ücretsiz kablosuz İnternet erişimi bağlı kalmanızı sağlar ve eğlenceniz için uydu programlama mevcuttur. Duşlu özel banyolarda ücretsiz banyo malzemeleri ve saç kurutma makinesi mevcuttur. Kolaylıklar arasında elektrikli su ısıtıcısı ve karartma perdeleri bulunur ve günlük temizlik hizmeti sunulur.

Artvin’de yer alan Çerge Bungalov, yeşilliklerle bezeli bir doğanın içinde yer alan konumuyla ziyaretçiler tarafından oldukça seviliyor. Tertemiz havaya sahip tesis, burada konaklanan süre boyunca misafirlerin kendilerini dinç hissetmelerini sağlayacak özellikte.

Bungalovlarda konaklama imkânı sunan bu tesiste misafirlerin kaldıkları süre boyunca kendilerini rahat hissetmeleri amaçlanıyor. Klimalı odalarıyla ziyaretçilerine istedikleri sıcaklıkta konaklama şansı sunan otel, tatil süresi boyunca misafirlere konforlu imkânlar sağlıyor. Odalardaki televizyon sayesinde eğlenceli vakit geçiren misafirler, internete erişim imkânına sahip oldukları için buranın muhteşem manzaralarını sevdikleriyle paylaşma şansı da bulunuyorlar.

Çerge Bungalov, bahçesinde sunulan barbekü olanağı sayesinde oldukça beğenilen bir tesis. Muhteşem manzaralar eşliğinde sevdiklerinizle hazırlayacağınız ziyafetler, bu otelde geçirdiğiniz tatilin unutulmaz olmasını sağlayacak türden. Ayrıca Çerge Bungalov restoranında hazırlanan birbirinden leziz yemeklerle de konuklar, diledikleri alternatifi bulabiliyorlar.

Çerge Bungalov ücretsiz özel otoparka sahip olduğu için kendi araçlarıyla gelen misafirler, güvenle park edecekleri bir nokta aramak zorunda kalmıyorlar. Öte yandan günün her saati hizmet veren resepsiyon birimi sayesinde tesis, misafirlerinin her ihtiyaçlarını anında çözüme kavuşturabiliyor.

Sakin ve huzurlu bir tatil düşleyenlerin oldukça beğeneceği bir ortama sahip bu tesis, Arhavi Belediye Plajı’na kısa bir sürüş mesafesinde yer alıyor. Aynı şekilde Mençuna Şelalesi, Borçka Karagöl Tabiat Parkı gibi noktalara da kolay erişim sağlanabilen bir noktada olduğu için tesis, sıklıkla tercih ediliyor. Rize – Artvin Havalimanı’na 52 km uzaklıkta yer alan işletme, dileyen misafirlerin kolaylıkla ulaşabileceği bir adrese sahip.

Yemyeşil doğası, konforlu odaları ve leziz yemekleriyle muhteşem bir deneyim vadeden bu otelde siz de konaklamak isterseniz 13.00’ten sonra giriş yapabilirsiniz. Tatiliniz bittiğindeyse çıkış işlemlerinizin 11.00’den önce tamamlanması gerekiyor. Çerge Bungalov, evcil dostlarınızın sizinle konaklamasına ise izin veren bir işletme.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1