Arhavi Belediye Personel Şirketi Çalışanlarını Kapsayan Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Arhavi Belediye Personel Şirketi Çalışanlarını Kapsayan Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Bu haber 1542 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Arhavi Belediyesi Personel Ltd. Şti. ile Belediye İş Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye şirketi bünyesinde görev yapan personelin özlük haklarına ilişkin yapılan sözleşme ile çalışanlara yüksek oranlı iyileştirme yapıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve Belediye İş Sendikası Rize şube başkanı Yaşar Kaspar’ın katılımıyla belediye başkanlık makamında yapılan imza töreninde Belediye Personel Ltd.Şti. Genel Müdürü Engin Erkan ve Belediye çalışanları da yer aldı.

Arhavi Belediyesi Personel Ltd. Şti. bünyesinde görev yapan personelin maaşlarında %55 oranında zam sağlayan sözleşme ile ayrıca sosyal haklarda da iyileştirme yapıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada; “Sendika temsilcimiz ve bizler işçilerimize verilebilecek en üst seviyede imkanlar için gayret ettik. Yıllık bazda % 126 zam ile işçilerimizin maaşlarında ve özlük haklarında önemli bir iyileştirme sağlamış olduk. Sözleşmenin tüm mesai arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1