ARTVİNLİ OYUNCULAR Merih Öztürk “Dizi Oyuncusu, Reklam Yüzü”

ARTVİNLİ OYUNCULAR Merih Öztürk “Dizi Oyuncusu, Reklam Yüzü”

Bu haber 33128 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Merih Öztürk Arhavi’li Bir Annenin Dünyalar Güzeli Melek Yüzlü Kızı

Saklı Cennet Artvin’in saklı bir köşesi Arhavili bir anne bu güzeller güzelini 1999 yılında Düzce’de dünyaya getirmiş. Babası Düzceli olan Merih Öztürk Kocaeli Üniversitesi Radyo, Tv ve Sinema Bölümü mezunu Pek çok dizilerde yer alan sanatçı aynı zamanda LC Waikiki, Enza Mobilya ve Uludağ Su markalarının reklam yüzü. 

Oyunculuk yaşamı 6 yaşında başlıyor. İlerleyen zaman içinde bu kabiliyetini geliştiren Merih, 2016 yılında 17 yaşındayken ilk kez katıldığı “The Best Model” yarışmasında finalistliğe yükseliyor. 2017 yılında bu yarışmaya tekrar katılan Öztürk tekrar finalist olarak “Best Promising” “Gelecek Vaat Eden” ödülünün sahibi oluyor. 2018 yılında “Best Model” yarışmasında Türkiye üçüncüsü olarak taç giyiyor. 

Merih Öztürk mesleğinde artık emin adımlarla tırmanmaya başlıyor. Oyunculuk eğitimiyle devam yaşamı onu çok daha iyi yerlere götürmektedir. O sadece Türkiye’de tanınan bir ünlü değildir. Artık dünya arenalarına da açılmayı başaran bir yıldız olmuştur. İngiltere medyasında yayınlanan “Lıverpool Victori”da reklam yüzüdür. İngiliz medyasının övgüyle bahsettiği gururumuz olmuştur. 

Öztürk dizi oyunculuğunun marka isimlerinden biridir. Blu Tv tarafından yayınlanan “Börü 2039” adlı bilimkurgu dizide “Güney” karakterini rolle başarılarla canlandırmıştır. Oynadığı diziler ve çalşmalar arasında “Son Osmanlı Yandım Ali”, ”İki Aile”, “TRT Çocuk Reklamı”, “Transist Reklamı”, “Nerede O Yeminler”, “Danette Reklamı”, “Veet Reklamı” gibi projelerde yer alarak Türkiye’nin tercih edilen sanatçısı ve yüzü oldu. Yakın zamanda TRT 1 Kanalında başlayacak olan “Balkan Ninnisi” dizisinde başrol olarak “Jovanna” karakterini canlandıracak.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1