ARTVİNLİ OYUNCULAR Ümit Akdeniz “Oyuncu, Aktör, Dizi Oyuncusu”

ARTVİNLİ OYUNCULAR Ümit Akdeniz “Oyuncu, Aktör, Dizi Oyuncusu”

Bu haber 28999 kez okunmuş ve görüntülenmiştir.

Dizi Oyuncusu Ümit Akdemir 1977 Yılında Artvin’in Şavşat İlçesi Akdamla Köyü’nde Dünyaya Geldi.

Ümit AKDEMİR; 1977 yılında Artvin, Şavşat ilçesi Akdamla köyünde Dünyaya geldi. Babasının öğretmen olması nedeniyle, ilkokulu Ardahan ve İstanbul'da okudu (1982/1984) Orta ve lise öğrenimine İstanbul’da devam ettikten sonra 1994 yılında Şişli Teknik ve Endüstri Meslek lisesinden mezun odu. İş hayatına bir İsveç firması olan Ericsson’da başladı. 1997/1999 yılları arasında askeri görevini yaptıktan sonra, başarılı bir şekilde uzun yıllar sürecek "GSM" sektöründe hizmet verecek olan firmasını kurup bu sektörde faaliyet göstermiştir.
Ümit AKDEMİR 2000 yılında evlenmiş olup üç çocuk babasıdır. 13,15 ve 19 yaşında İki kızı ve bir erkek evladı vardır. Çok sevdiği sanat dünyasına 2018 yılında adım atmış, ilk sahnesini dönemin sevilen dizisi "Diriliş Ertuğrul”da Alp rolü ile almıştır.
Oyunculuğa olan sevgi ve azmi ile "Oyunculuk Akademisinde" 6 ay eğitim aldıktan sonra ÇUKUR dizisinde Nejat İşler'in koruması rolünden sonra sırası ile, KANAL7 Yemin ve Emanet dizisinde rol almıştır.

Göstermiş olduğu performans ve başları ile "THE BAĞCILAR " isimli sinema filminde başrol oynamıştır. Hâlen devam eden birçok önemli projede görev yapmaktadır.

ETİKETLER :

ÖNERİLEN HABERLER

TV+ BANNER AKBANK Arhavi Çay Bisse Erkek Giyim Turkcell
30.Ağustos-3 30 Ağustos-2 30 Ağustos-1